Aeveris, 04 november 2022.

Aeveris, Curse Of Millhaven, My Gun @ Cactus Club, Brugge.

Een nieuwe band, een eerste release: dat verdient een feestje. Aeveris zijn het feestvarken en willen zo hun debuutalbum, ‘White Elephant’, onder de aandacht brengen. Mochten mee het feestje maken in de cactus Club te Brugge: Mygun en Curse Of Millhaven. Fotograaf Erwin Poppe zorgde voor volgend foto-verslag.

Mygun is vrij jonge band met toch al pakken ervaring, want de leden van deze band deden al heel wat ervaring op bij andere bands. Noem hun sound een mix van rock en grunge, en je zit niet zo heel ver van de waarheid.

*Foto’s: Mygun*

Curse Of Millhaven is afkomstig uit de buurt van Ieper en zorgde sinds de opstart in 2012 voor twee full-albums en een ep. Je kan hun sound omschrijven als een mix van melodic death metal, metalcore met zelfs wat black metal invloeden.

*Foto’s: Curse Of Millhaven*

Aeveris werd pas in 2021 opgestart en bestaat ook al uit musici die hun kunnen eerder hebben bewezen bij andere bands. Hun eerste album kreeg als titel ‘White Elephant’ waar we een mix van metalcore en alternative metal horen. Een bespreking van het album volgt later nog bij MUSIKA.

*Foto’s: Aeveris*

Met dank aan Mike de Coene en Aeveris.

Foto’s: Erwin Poppe.