Durbuy Rock Festival kondigt de eerste namen aan voor de editie van 2023!

Terwijl de “Tremplins Durbuy Rock Festival” nog bezig zijn en naar hun einde komen zodat we de bands zullen kennen die de begeerde plaatsjes kunnen bemachtigen op dit uiterst gezellige festival, worden ook al de eerste namen gelost voor de editie van 2023. En dat zijn zeker niet de minsten, want naast het Franse Gronibard, op zaterdag 13 mei, krijgen we op vrijdag 12 mei al twee kleppers van formaat te zien en te horen met het Finse Korpiklaani en het Griekse Rotting Christ.

Maar eerst zijn er dus nog drie “Tremplins Durbuy Rock Festival”. Die gaan door op 5 november in Zak-Zak te Ittre – met Imparfait, Bulldozer And The Machine Guns, Glassland, Ice Sealed Eyes en King’s Rage –, op 11 november in Belvedere te Namen – met Komah, Krakenizer, Obsolete Humanity, Räum en Through The Void –, en op 19 november in L’Entrepot te Aarlen – met Smash Hit Combo, Death By Cadillacs, Down To Dust, Echoes Of Nihil en One Hour –.

Het eigenlijke Durbuy Rock Festival is er dan op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2023 in Bomal-sur-Ourthe. Ga die data alvast vrij in je agenda! Check alvast op tijd en stond de facebookpagina van dit prachtige festival om up to date te blijven: https://nl-nl.facebook.com/durbuyrock/