Belgian Metal Attack: wijziging in data.

Volgend bericht lazen we op facebook: “Laten we het zeggen hoe het is, dat GRASPOP METAL MOOSE nu net valt op onze zondag is balen. Velen die er ons op attent maakte maar los daarvan voor ons zelf ook k** want wie wilt niet naar de grootste metal party van Europa gaan met o.a. de metal queen DORO en de voice of melodic rock JORN! Na overleg met de bands, daar hun mening voor ons ook belangrijk was, is er besloten van datum te veranderen. We hebben er te lang naar uit gekeken om het een jaar uit te stellen en besloten het op vrijdag 15 April 2022 te laten doorgaan ipv 17 April. Deze bands zijn herbevestigd King HissOff The CrossCowboys & AliensDyscordiaCult of ScarecrowSpooky en we wachten nog op antwoord van de andere bands.

Zaterdag 16 April blijft ongewijzigd !

Tickets aangekocht voor de zondag blijven geldig voor de vrijdag en een refund is ook mogelijk via refund@dmcgroupbelgium.com

We hopen velen van jullie te zien en er een mooi feestje van te maken !!!”

23H15 00H30 KING HISS / 21H30 22H45 OFF THE CROSS / 20H00 21H00 COWBOYS & ALIENS / 18H30 19H30 DYSCORDIA / 17H15 18H00 CULT OF SCARECROW / 16H00 16H45 SPOOKY