Durbuy Rock Fest 2022: affiche compleet!

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april krijgen we een nieuwe editie van Durbuy Rock Fest in het kleine Bomal-sur-Ourthe, een plaatsje zo’n acht kilometer van Durbuy. Tenminste als de restrictie omtrent corona het toelaten. De affiche lijkt ons compleet te zijn en daar zijn we nu al van aan het likkebaarden. We durven nu al stellen dat je beter op tijd je ticket(s) besteld, want wij, van MUSIKA, vermoeden dat het bordje “sold out” wel eens heel vlug aan de deur zou kunnen hangen!

Op vrijdag 8 april krijgen we negen bands: Cellar Twins, Unbeliever., Ocean Encounters, Infected Rain, Skindred, Do Or Die, Jinjer, Caliban en Barbar’O’Rhum.

Op zaterdag 9 april worden we verwend, want maar liefst vijftien bands maken er hun opwachting. Zo kunnen we er gaan genieten van Bleedskin, Tardigrad, Nailed To Obscurity, Brutal Sphincter, Rome, Regarde Les Hommes Tomber, Naglfar, Crypta, Primordial, Krisiun, Ensiferum, Deicide, Dark Tranquillity, Enthroned en Skáld.

Dit lijken ons maar liefst vierentwintig goede redenen om je ticket(s) te bestellen. Meer info vind je alvast op www.durbuyrock.be