Sacrifixion: Shower Me In Death (ep)

Vier tracks telt het debuut van het Duitse Sacrifixion. De heren achter deze death metal / thrash metal hebben eerder al ervaring opgedaan bij andere bandjes , zij het dat men steeds onder de radar is blijven werken. Dat zal ook van toepassing zijn op Sacrifixion, want ondanks alle goede bedoelingen horen we nummers die ergens vanonder het stof uit de jaren tachtig afkomstig kunnen zijn. Daar is eigenlijk niets mis mee, als de nummers goed worden gebracht en de productie het geheel toch een hedendaagse toets mee geeft. Helaas voor Sacrifixion horen we zelfs dat niet terug in het eentonige geraas dat het drietal afvuurt. Nee, echt, we blijven volledig op onze honger zitten en verbannen deze ‘Shower Me In Death’ van Sacrifixion naar ergens helemaal achteraan de platenkast om stof te liggen te verzamelen. Spijtig genoeg is dit werkstuk echt niet aan ons besteed wegens een te rauwe productie, te weinig variatie en te weinig originaliteit.

Luc Ghyselen (40)

Hells Headbangers

Tracklist: 1. The Bloodied Pits Of Savagery 2. Unmarked Shallow Graves 3. Drowning In A Nightmare 4. Shower Me In Death