Schizogoat: War, Pestilence And Sacrifice (ep)

Schizogoat is een Braziliaanse black / trash band die werd opgericht in 2020 door Jhônata Hellfire (gitaar en zang) en Ramon Deathhammer (drum) en nu met de ep ‘War, Pestilence And Sacrifice’ een eerste uitgave op de markt brengt. Wat je te horen krijgt, zijn zeven nummers die in totaal goed zijn voor 20 minuten old school bruut geweld. Het geluid is een beetje een mix van de jaren ’80 trash met black metal uit dezelfde periode. Doorgaans zeggen we geen nee tegen old school stuff maar Schizogoat kan ons maar matig bekoren. De productie klinkt echt zoals een garagebandje uit de reeds eerder vernoemde periode en daar zitten we eigenlijk niet echt op te wachten. Maar ook qua riffs, drumwerk en zang is er niks dat we niet al ergens gehoord hebben, alleen klonk dat dan beter. Kortom ‘War, Pestilence And Sacrifice’ zal hier niet grijs gedraaid worden maar terechtkomen in de bak “te pruimen maar ook niet meer dan dat”.

K.H. (55)

Helldprod Records

Tracklist: 1. Hellishkiller 2. Necrowar 3. The Beast Revolt 4. Under Fire 5. Alcoholic Blasphemy 6. Burning the Law 7. Evil Necromancy