Steel Panther op 4 februari te Antwerpen: correctie!

Niet Kobra & The Lotus is mee op de Europese Tournee van Steel Panther, zoals eerder verkeerdelijk gemeld, maar wel het Britse Wayward Sons.

Wayward Sons werd in 2017 opgestart door vocalist / gitarist Toby Jepson en zorgt voor een knappe mix van classic rock en hard rock. Debuutalbum ‘Ghosts Of Yet To Come’ (2017) kreeg mooie kritieken en zette de deur open voor support tours voor o.a. Saxon en UFO. Intussen is er ook al een tweede full-album op de markt. ‘The Truth Ain’t What It Used To Be’ bevestigd gewoon al het goede wat er reeds over dit gezelschap werd gemeld. Beide albums kwamen op de markt via het Frontiers Records Label.

Maar het is wel zeker dat het vooral de naam van Steel Panther is dat Trix te Antwerpen op 4 februari reeds een tijdlang uitverkocht is.

Steel Panther werd in 2000 opgestart en zorgt reeds ettelijke jaren voor controversiële concerten waar ze hun naam en faam aan te danken hebben. Het viertal – Michael Starr (lead vocals), Satchel (gitaar, backing vocals), Lexxi Foxxx (bass, backing vocals) en Stix Zadinia (drums, keyboards, piano, backing vocals) – is zowat de reïncarnatie van hoe “echte rock ‘n’ roll heroes” leven. Hun nummers hebben het steevast over party’s, drugs, drank en vrouwen. Live zorgt dit voor hilarische momenten vol aanstekelijkheid. Dat er ook telkens een pak vrouwen / meisjes op het podium worden uitgenodigd is zowat een deel van de act van Steel Panther. Dat diezelfde dames dan ook hun borsten ontbloten is ook al een deeltje van de show geworden. Steel Panther zorgde reeds voor vijf full-albums waar hard rock, heavy metal en glam metal worden samen gebracht tot een geheel. Maar het is dus vooral tijdens live concerten dat Steel Panther daar nog een stevige dosis visueel spektakel bij levert die hen een hele schare extra fans oplevert.

Meer info over andere concerten in Trix kan je vinden op www.trixonline.be. Vergeet ook niet om www.biebob.be te checken want daar kan je nog meer interessante concerten vinden.