WildFest 2020: Affiche is rond!

Vier namen van bands voor de vijfde editie van WildFest, een festival dat vooral melodic rock, hard rock, sleaze en glam metal in de kijker zet, kenden we reeds een tijdlang: H.E.A.T., Rebel’s End, Speed Stroke en Kickin’ Valentina.

Ondertussen mochten we ook kennis maken met de vier overige bands die op zaterdag 23 mei van jetje zullen geven in JC De Spiraal te Geraardsbergen.

Het Zweedse Deaf Rat zorgt voor een mix van hard rock en heavy metal en zorgde dit jaar voor een mooi vistiekaartje. Het Belgische WildHeart mag natuurlijk niet ontbreken op deze editie. Ook het Franse Black Rain is van de partij. Dit gezelschap combineert speed metal en power metal met pakken glam rock. En dan is er ook nog het Zweedse Reach. Deze melodic rock band timmert reeds sinds 2012 aan een muzikale carrière.

Meteen voldoende redenen om 23 mei in je agenda van 2020 aan te stippen. Wij, van MUSIKA, kijken er alvast naar uit. Meer info vind je alvast op https://www.facebook.com/events/de-spiraal/wildfest-2020/436574017194304/