Wildstreet: Three Way Ride (single)

Wildstreet is een Amerikaanse glamband, die sinds 2006 aan zijn carrière werkt. De band was recentelijk nog in België toen ze support waren voor The Cruel Intentions. De single ‘Three Way Ride’ straalt vanaf de eerste seconde excentriciteit uit door een ratelende bas die het catchy nummer op gang trekt. Een aanstekelijk refrein neemt over en voor je het beseft sta je met je voet mee te tikken op het ritme. De uitdagende tussenstukken zijn op eigen risico te beluisteren. Vocalist Eric Jayk staat ook in de bijhorende videoclip centraal, waar alle clichés dik in de verf gezet worden. Naast zijn punk kapsel en zwart geschminkte ogen is ook zijn vocale bijdrage kenmerkend. De videoclip kan hier ook bekeken worden: https://www.youtube.com/watch?v=DxcTNdIUDYc

Rocking Klingon

Independent Release

Tracklist: 1. Three Way Ride