WildFest 2020: Headliner bekend

Nadat de organisatoren van WildFest eerder reeds drie namen van bands bekend maakten voor de vijfde editie van dit festival, dat vooral liefhebbers van melodic rock, hard rock, sleaze en glam metal aantrekt, hebben ze nu ook de naam van de headliner van WildFest editie 2020 vrij gegeven.

Niemand minder dan het Zweedse H.E.A.T. Maakt immers op zaterdag 23 mei zijn opwachting in JC Spiraal te Geraardsbergen. H.E.A.T. werd in 2007 opgestart en zorgde ondertussen voor vijf full-albums waarvan ‘Into The Great Unknown’ (2017) het meest recente is. Maar er is goed nieuws voor de fans van deze hard rock / glam metal / arena rock band want een nieuw album zou er ergens in 2020 moeten aankomen.

Ook van de partij zijn dus Rebel’s End, Speed Stroke en Kickin Valentina. Rebel’s End is een viertal uit de buurt van Antwerpen dat een stevig hard rock ‘n’ roll brengt met invloeden uit punk en metal. Speed Stroke is een Italiaanse band die in 2010 werd opgestart. Het Amerikaanse Kickin Valentina drukt zich muzikaal uit aan de hand van hard rock ‘n’ roll en sleaze.

Meer info nodig? Check dan nu en dan volgende facebook pagina: https://www.facebook.com/events/436574017194304/