Growing Horns: release show @ Elpee.

Op zaterdag 21 december is er in Elpee te Deinze de release show voor Growing Horns nieuwste werkstuk: de ep ‘The Nobility Of Pain’.

Growing Horns is een Belgisch doom en sludge vijftal. Zodoende mag je je verwachten an denderende drums, pompende basslijnen en stevig uit de kluiten gewassen gitaarwerk. Althans dat is wat ze steeds brengen als wij, van MUSIKA, ze aan het werk zagen. De band werd in 2015 opgestart en timmert ondertussen stevig verder aan een muzikale carrière. Wij, van MUSIKA, zijn alvast benieuwd hoe het nieuwe werkstuk zal klinken en waar de reis van Growing Horns heen gaat.

Maar vooraleer Growing Horns zijn duivels zal ontbinden is er ook nog Welcome To Holyland, een gezelschap dat in 2015 van start ging, maar door een wisseling in de line-up eigenlijk pas vanaf 2017 actief is. Ook deze band kan je in het vakje sludge / doom / stoner onderbrengen. Een vier tracks tellende demo werd halfweg vorig jaar op de markt gebracht.

Meer info omtrent dit release show / concert kan je vinden op volgende facebookpagina: https://www.facebook.com/events/384659148895941/

Wil je meer te weten komen over de activiteiten in Elpee te Deinze, check dan http://muziekcafeelpee.be/news

Foto’s Growing Horns @ Headbanger’s Balls Fest 2018: Andy Maelstaf.