Reeds drie bands voor WildFest 2020.

Met mondjesmaat laten de organisatoren van WildFest in hun kaarten kijken wat betreft de affiche voor de editie in 2020. Op zaterdag 23 mei 2020 is het weer zover en kan je in JC De Spiraal te Geraardsbergen weer genieten van een aantal bands die liefhebbers van melodic rock, hard rock, sleaze, glam metal en aanverwante (sub)genres zullen bekoren.

Nadat eerder reeds de namen van Kickin Valentina en Speed Stroke, komt daar nu ook Rebel’s End bij.

Rebel’s End is een viertal uit de buurt van Antwerpen dat een stevig hard rock ‘n’ roll brengt met invloeden uit punk en metal. Speed Stroke is een Italiaanse band die in 2010 werd opgestart. Het Amerikaanse Kickin Valentina drukt zich muzikaal uit aan de hand van hard rock ‘n’ roll en sleaze. De band werd in 2013 opgestart en zorgde reeds voor drie ep’s en twee full-albums. Van de meest recente ep kan je trouwens een review vinden bij MUSIKA (zie onze rubriek “CD Review”).

Meer info omtrent de vijfde editie van dit gezellige festival vind je op https://www.facebook.com/events/436574017194304/