Wijziging line-up Pluto Metal Fest.

Een paar dagen terug maakten we een overzicht van de bands die op de affiche prijken voor de tweede editie van Pluto Metal Fest. In onze “haast” bekeken we nog de namen van de eerst doorgestuurde affiche. Ondertussen cancelde Saille dat festival en konden de organisatoren Carrion stikken.

Carrion is een death metal gezelschap dat in 2007 van start ging als Reroute To Remain, maar het jaar nadien, toen de eerste demo een feit was al door het leven ging als Carrion. Intussen telt de discografie van het gezelschap twee full-albums waarvan ‘Time To Suffer’ uit 2018 het meest recente is.

De overige bands die de affiche van Pluto Metal Fest sierden – Tyrant’s Kall, Ballance Of Terror, Nightqueen, Black Tartans en Warrant – tekenen wel nog present.

Meer info vind je alvast op https://www.facebook.com/events/den-amb8/pluto-fest-2019/419724818793255/