Heaven’s Door Revival op 26 oktober.

Op zaterdag 26 oktober is er een nieuwe editie van Heaven’s Door Revival in OC De Vondel te Meulebeke. Vier bands mogen er het feestje opluisteren en dat zijn duidelijk niet van de minsten.

From The Road mag openen omstreeks 19u00. Dit gezelschap is een Belgische tribute band. Hun helden: Lynyrd Skynyrd. Zet je dus maar meteen schrap voor een stevige set Southern Rock.

Daarna is het de beurt aan Thorium. Deze Belgische band werd in 2016 opgestart nadat een aantal leden van Ostrogoth beslisten om uit die band te stappen. Het trio – Stripe (bass, backing vocals), Tom Tas (gitaar), Dario Frodo (gitaar, backing vocals) – vond al vlug gelijkgestemden om hun visie op heavy metal verder uit te dragen: Louis Van der Linden (drums) en David Marcelis (vocals). Hun eerste titelloze album beloofde al heel veel en tijdens live concerten waren wij, van MUSIKA, al een paar keer stevig onder de indruk van de energieke en gedreven set van de heren. Dit zal ook wle het geval zijn op Heaven’s Door Revival.

Absolute topper, qua naam dan toch, is ongetwijfeld Ross The Boss. Deze band rond gitarist Ross “The Boss” Friedman (ex-Dictators en ex-Manowar). Verwacht je dus aan een daverende set traditionele heavy metal met, hoogstwaarschijnlijk, ook wat “oude” Manowar-klassiekers.

MFH, een coverband uit de buurt, Ledegem meer bepaald, mag afsluiten. De heren brengen een mix van punk, hardcore, hard rock en heavy metal en zullen zo ongetwijfeld voor een schitterend feestje zorgen.

Vier bands die in staat zijn om voor een prachtige avond te zorgen. Meer moet dit niet zijn. Meer info vind je alvast op www.heavensdoor.be

Foto’s Ross The Boss @ Alcatraz Metal Fest 2018: Bianca Lootens