Motocultor Festival in het Franse St. Nolff.

Het Franse Motocultor Festival is er dit jaar van donderdag 15 augustus tot en met zondag 18 augustus. Vier dagen lang zullen een pak liefhebbers van metal en aanverwante muziekgenres zich weer kunnen uitleven in St. Nolff, een klein stadje in Bretagne. De affiche is nog niet volledig rond, maar we willen toch al een eerste blik werpen op wat ons te wachten staat.

Donderdag 15 augustus staat vooral in het teken van folk metal. Zo mogen Stille Volk, Corvus Corax, Eluveitie en Alan Stivel opwarmen alvorens men “Excalibur – The Celtic Opera” op ons loslaat. Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van deze rockopera van Alan Simon mogen we zo maar liefst meer dan 120 artiesten op het podium verwachten.

Op vrijdag 16 augustus mogen we ons in ieder geval verwachten aan NOFX, Watain, Hypocrisy, Magma, Kadavar, Death Angel, Ange, Soilwork, Tribulation, Gaahl’s Wyrd, Iron Regan, Mustasch, Les Ramoneurs De Menhirs, Waking The Cadaver, Mars Red Sky, Au-Dessus, Extermination Dismemberment en Oaks Crown. Vier bands moeten nog aan deze line-up worden toegevoegd.

Voor zaterdag 17 augustus worden reeds volgende bands op het podium verwacht: At The Gates, Marduk, Eyehategod, Decapitated, The Night Flight Orchestra, Anaal Nathrakh, Freak Kitchen, Dopethrone, Krisiun, Gronibard, Cancer Bats, Harakiri For The Sky, Wolvennest, Undead Prophecies, Nytt Land en Shadyon. Nog zes bands moeten aan deze lijst toegevoegd worden.

En op de laatste dag, zondag 18 augustus, mogen we reeds Hatebreed, Avatar, Bloodbath, Napalm Death, Carpenter Brut, Primordial, Sacred Reich, Ihsahn, Henri Des & Ze Grands Gamins, Aborted, Voivod, Ufomammut, Get The Shot, Midnight, Hate, The Vintage Caravan, The Lazys, Beheaded, Vampillia en Third Meridian verwachten. Nog twee bands moeten aan deze lijst toegevoegd worden.

Dit worden weer vier intens mooie dagen voor een heel pak metal fanaten. Meer info vind je alvast op https://www.motocultor-festival.com/wordpress/home/