Six Foot Six: Anomina (single)

Het debuutalbum van melodic metal band Six Foot Six, ‘Six Foot Six Project’, werd in november 2018 op de markt gebracht tot tevreden van zowel de band als het label. Eerder dit jaar werd met ‘Frozen Rain’ een digitale single gelanceerd en nu komt de band eraan met een nieuwe single: ‘Anomina’. De single zorgt voor twee versies van het nummer., enerzijds de versie die je terug vindt op het debuutalbum en anderzijds een “unplugged” versie. Wij vielen niet echt voor het album en ook het nummer ‘Anomina’ was er een die we al vlug vergeten waren. Dit geldt nu ook voor de “unplugged” versie van het nummer, een versie waar we zeker niet zaten op te wachten. Leuk voor de fans van de band, maar of je daarmee nieuwe fans binnen haalt …

Luc Ghyselen

Pride & Joy Music

Tracklist: 1. Anomina (unplugged) 2. Anomina