The Iron Maidens in De Kreun.

Vrijdag 10 mei mag, nee moet, je als liefhebber van NWOBHM of heavy metal in je agenda aankruisen, want dan zal de Kortrijkse muziektempel De Kreun ongetwijfeld vol lopen voor The Iron Maidens, een Amerikaans dames vijftal die als “The World’s Only Female Tribute To Iron Maiden” beschouwd wordt.

Meteen weet je ook wat die dames op het podium brengen: allemaal nummers van hun grote voorbeelden: een van de absolute boegbeelden van heavy metal in het algemeen en NWOBHM in het bijzonder. Laat je door hen meevoeren op hun versies van Iron Maiden nummers. De dames waren ook al eens in 2017 te gast in De Kreun en we herinneren ons dat we toen een heel knappe show zagen van The Iron Maidens.

Wie als support act aantreed die avond is bij het schrijven van dit artikel nog niet bekend, maar dat mag je niet tegen houden om alvast je tickets te bestellen. Meer info vind je op www.alcatraz.be of op www.wildewesten.be

foto’s The Iron Maidens @ De Kreun 2017: Luc Ghyselen.