Eternal Breath: cd-release-party.

Op vrijdag 10 mei stelt Eternal Breath zijn nieuwe album voor in JC ‘t Sas te Harelbeke.

Eternal Breath werd opgestart in 1996 en zorgde eerder voor een viertal demo’s en met ‘The Joker (2016) werd een goed onthaald debuut-album op de markt gebracht. ‘World Of Chaos’ is de titel van het nieuwste werkstuk van dit power metal vijftal. Een voorsmaakje vind je alvast op https://www.youtube.com/watch?v=ET8E15cqzmo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3arfmyxlbCe8xLXj-JiY3VdlB4m0icJ3yyAK9woATjIb9DpZl7VXziCBc

En om dit heugelijke nieuws te vieren organiseert Eternal Breath dus dit “feestje”. En omdat alleen maar alleen is, werden reeds een aantal gasten uitgenodigd. Zo zijn ook Flatchet Creed en Thorium zeker van de partij. Flatchet Creed is een gezelschap dat in 2017 werd opgestart en een mix brengt van heavy metal en thrash metal. Thorium zal een pak meer belletjes doen rinkelen daar dit gezelschap, bestaande uit o.a. een aantal ex-Ostrogoth leden, vorig jaar een heel sterk titelloos debuut-album afleverde.

Wij, van MUSIKA, zijn alvast benieuwd naar het nieuwe werkstuk van Eternal Breath. En zodoende kunnen we Flatchet Creed ontdekken en nog eens genieten van Thorium.

Meer info vind je alvast op https://www.facebook.com/events/345669079322030/