Wijziging in de line-up op WildFest.

Op 25 mei is er de vierde editie van WildFest, een festival dat focust op melodic rock, hard rock, glam metal en sleaze. Acht bands mogen er dit jaar aantreden in JC Spiraal te Geraardsbergen en het belooft, alvast voor liefhebbers van het genre, een schitterende dag te worden. Zo’n tien dagen geleden zorgden we bij MUSIKA nog even voor een overzicht van wat je zoals kon verwachten.

Vandaag kregen we het bericht dat Art Nation er niet zal bij zijn. De band wordt vervangen door Aerodyne. Dit Zweedse viertal ontstond in 2016 en drukt zich muzikaal uit aan de hand van melodic heavy metal. Het kwartet heeft sinds die opstart een full-album op de markt, een album die zo goed als onopgemerkt aan MUSIKA voorbij ging. We zijn dus razend benieuwd hoe Aerodyne zich op een podium gedraagt.

De zeven andere bands voor WildFest nog eens op een rijtje: Raider, Snakebite, Midnite City, WildHeart, Shiraz Lane, The New Roses en Crazy Lixx.

Meer info vind je alvast op www.wildfest.be