Brides Of Lucifer op 3 mei in de Gentse Vooruit.

Brides Of Lucifer is het “metal-project” van Scala, het meisjeskoor onder leiding van de broers Kolacny. Brides Of Lucifer brengt metal en rock klassiekers met een heel pak engelenstemmen. Misschien een vreemde combinatie, maar het klikt wel.

Een klassieke “metal line-up” (drums, bass, gitaar, keyboards) zorgt voor de muzikale omlijsting, terwijl de vocalen worden verzorgd door een meisjeskoor, allen mooi uitgedost in een “metal outfit”. De choreografie zorgt voor wat extra spektakel, maar de nadruk ligt toch vooral op de stemmenpracht. Brides Of Lucifer pikt er sinds hun eerste verschijning (Graspop Metal Meeting 2017) elk jaar een paar concerten / festivals uit om aan te geven dat het gezelschap het echt wel meent. Zo waren Brides Of Lucifer vorig jaar te gast op Lokerse Feesten en Alcatraz Metal Festival, nu dus o.a. in Vooruit te Gent.

Meer info vind je alvast op www.alcatraz.be

Foto’s Brides Of Lucifer @ Alcatraz Metal Fest 2018: Bianca Lootens.