Graham Bonnet Band op 23 maart in Diest.

Op zaterdag 23 maart zakt een grote naam uit de muziekwereld af naar Diest. Niemand minder dan Graham Bonnet (en zijn band) staan dan immers geprogrammeerd in Moonlight Music Hall.

Graham Bonnet had in 1968 zijn eerste monstersucces te pakken als lid van The Marbles met ‘Only One Woman’. Maar in 1979 wordt hij de vervanger van Ronnie James Dio bij Rainbow en leren de hard rock liefhebbers de man kennen. In ingrijpende verandering want Graham kiest vanaf dan voor het steviger hard rock genre en zo passeert hij ook als zanger bij o.a. Michael Schenker Group en Alcatrazz. Daarna is het een komen en gaan bij verschillende bands / projecten waaronder ook zijn eigen Graham Bonnet Band. De nu eenenzeventig jarige vocalist mag nu in Diest bewijzen dat hij nog steeds niets van zijn charisma heeft verloren. Verwacht je aan een set met tal van klassiekers uit de hard rock, classic rock en / of heavy metal wereld.

Het Duitse High Tide is op deze tournee de support-act. Dit vijftal mag je ook in het classic rock vakje duwen.

Het Belgische Beyond The Labyrinth mag de avond openen. Dit vijftal drukt zich muzikaal uit aan de hand van traditional heavy metal en zorgde sinds zijn opstart in 1996 reeds voor vier full-albums waarvan ‘The Art Of Resillience’ uit 2017 het meest recente is.

Liefhebbers van het genre kunnen alvast hun tickets bestellen voor een avond met een van de absolute vocale toppers uit het genre. Meer info vind je alvast op www.mymusicevents.be