Scorpions en Europe op Lokerse Feesten.

De “metaldag” van Lokerse Feesten belooft opnieuw een schitterende affiche te worden. Twee absolute kleppers werden immers aangekondigd. Met giganten als Europe en Scorpions op de affiche belooft ook nu weer de “metaldag” op Lokerse Feesten een enorme succes te worden.

Europe staat voor een mix van hard rock, glam metal en melodic rock en kende in 1986 een wereldwijd succes met ‘The Final Countdown’. Eind 1992 hield de band het voor bekeken, maar sinds eind 2003 is Europe opnieuw actief en levert het reeds zes knappe albums af.

Scorpions is een Duitse hard rock / heavy metal band opgestart in 1965 door gitarist Rudolf Schenker. Bij het grote publiek is Scorpions vooral bekend vanwege zijn ballades: ‘Wind Of Change’ en ‘Still Loving You’. Maar dat ze ook knallende hard rock / heavy metal nummers hebben, weet elke rechtgeaarde liefhebber van het steviger werk.

Nieuw is ook het gegeven dat Lokerse Feesten die dag ook voor een indoor hard rock / heavy metal programma kiest. Meer info vind je alvast op www.lokersefeesten.be