Beast In Black naar Biebob, Vosselaar.

Op zaterdag 2 maart is het Finse Beast In Black te gast in Biebob te Vosselaar naar aanleiding van hun Belgische stopplaats tijdens de “From Hell With Love” tour.

Het Finse Beast In Black werd pas in 2015 opgestart door Anton Kabanen nadat hij Battle Beast de rug toe keerde. Met Beast In Black gaat hij een beetje dezelfde muzikale weg op: een stevige maar melodieuze mix van power metal en heavy metal. Na het goed ontvangen ‘Berserker’, het debuutalbum uit 2017, komt de band er begin februari aan met de opvolger: ‘From Hell With Love’.

Maar vooraleer Beast In Black het podium op komt, is er eerst nog Turmion Kätilöt. Turmion Kätelöt is een ook een Finse band maar drukt zich muzikaal uit aan de hand van industrial metal. Dit zestal ontstond reeds in 2003 en heeft acht full-albums op de markt. En toch is dit een vrije blinde vlek in de grote “MUSIKA-muziek-encyclopedie”. Tijd dus om te gaan ontdekken.

De deuren gaan er open omstreeks 19.00 uur en de eerste band wordt zo’n drie kwartier later op het podium verwacht. Meer info vind je alvast op www.biebob.be