Hellfest 2019: zo goed als alle namen bekend!

De organisatie van HellFest, het alom bekende festival in het Franse Clisson, maakte gisteren zo goed als alle namen bekend die volgend jaar zullen aantreden op de veertiende editie van dit evenement. Op 21, 22 en 23 juni beloven de poorten van de hel terug open te gaan in dit anders best wel rustige plaatsje in Frankrijk.

Nadat de organisatoren tijdens de editie van dit jaar een kleine tip van de sluier oplichtten met de namen van vijf bands – te weten Carcass, Mass Hysteria, Dropkick Murphys, Slayer (allerlaatste show in Frankrijk) en Manowar (allerlaatste show) – zijn zo goed als alle bands nu bekend die de veertiende editie van HellFest kleur zullen gaan geven.

Een klein greep uit het immense aanbod (zo’n 159 bands in totaal!!!), naast het reeds vernoemde vijftal: Sonata Arctica, Godsmack, Dream Theater, Dagoba, Gojira, Venom Inc, King Diamond, Thriumph Of Death, Kvelertak, Pestilence, Conan, Graveyard, The Rumjacks, The Dwarves, Def Leppard, Kiss, Whitesnake, ZZ Top, Within Temptation, Carach Angren, Cradle Of Filth, Dool, Sisters Of Mercy, Moonspell, Dark Tranquility, Bloodbath, Cult Of Luna, Mantar, Sham 69, Blackberry Smoke, Tool, Lynyrd Skynyrd, Lamb Of God, Testament, Trivium, Emperor, Tormentor, Revocation, Immolation, Deicide, Cannibal Corpse, YOB, Enter Shakiri, Phil Anselmo and The Illegals, Cancer Bats, …

Net zoals ieder jaar een indrukwekkende line-up mat tal van gevestigde waarden, maar ook met een pak bands die we nog niet écht kennen en dus kunnen leren kennen. Meer info vind ja alvast op www.hellfest.fr