Danko Jones in Het Depot te Leuven.

Op de “Shake Your City” tour van Danko Jones is er op 18 november een tussenstop voorzien in het Leuvense Het Depot. Wie houdt van heel energiek gebrachte live concerten mag dit zeker niet missen.

Danko Jones, een band genoemd naar de Canadese gitarist en vocalist Danko Jones. De band is reeds actief sinds 1996 en naast hard rock bevat de sound van dit trio – tegenwoordig vind je naast Danko Jones ook bassist John Calabrese en drummer Rich Knox in deze driemansformatie – ook elementen uit blues rock en garage rock. Eerder dit jaar zorgde de band met ‘Electric Sounds’ voor zijn elfde full-album.

Ook van de partij die avond is Radkey, een Amerikaanse band die sinds 2010 zijn weg zoekt in het grote muzikale landschap. De sound van dit trio – de drie broers Radke: Dee, Solomon en Isaiah – is een mix van o.a. punk rock, garage rock en psychedelica. Als we het goed hebben telt de discografie van dit drietal drie ep’s en twee full-albums en daarvan is ‘Green Room’ uit 2020 het meest recente werkstuk van.

Meer info omtrent dit concert, en veel andere in Het Depot te Leuven, vind je op www.hetdepot.be