Halestorm naar AB op 7 november.

Het Amerikaanse Halestorm maakt op dinsdag 7 november een tussenstop in Brusselse AB tijdens hun “Back From The Dead” tour. Ook van de partij die avond zijn Mothica en Black Veil Brides. Het concert is reeds volledig uitverkocht. Wie dus nog een ticket wil, komt op een wachtlijst terecht.

Halestorm is een band die furore maakt met hun mix van hard rock, alternative rock en alternative metal en dat sinds de opstart in 1997. Vocaliste en gitariste Elizabeth “Lzzy” Hale en haar drummende broer Arejay zijn de drijvende krachten achter dit ensemble dat tegenwoordig verder bestaat uit Joe Hottinger (gitaar, backing vocals) en Josh Smith (bass, keyboards, backing vocals). Halestorm zorgde ondertussen voor vijf studio albums en daarvan is ‘Back From The Dead’, dat vorig jaar op de markt kwam, het meest recente album van. Meteen ook dé reden voor deze tour.

Maar Mothica, de artiestennaam van McKenzie Ellis, mag de avond openen. Deze Amerikaanse artieste zorgt voor een mix van pop, rock, punk en electro. Ze is actief sinds 2014 en zorgde ondertussen reeds voor vier ep’s en twee full-albums onder de naam Mothica. Haar meest recente werkstuk is het album ‘Nocturnal’ uit 2022.

Ook Black Veil Brides mag nog voor Halestorm aantreden. Dit Amerikaanse gezelschap ging in 2006 van start en zorgt voor een mix van o.a. alternative rock, heavy metal, hard rock, glam metal en metalcore. Black Veil Brides kende al tal van wisselingen in de line-up en enkel vocalist Andy Biersack is er nu nog bij van de originele line-up. Toch zorgde de band reeds voor ene uitgebreide discografie met o.a. zes full-albums. Het meest recente daarvan is ‘The Phantom Tomorrow’ uit 2021.

Meer info nodig of wil je alsnog aan een ticket raken? Check dan www.abconcerts.be