Catalyst, 24 september 2023.

Catalyst, Hunter, Axident @ Hell, Diest.

Drie Belgische bands stellen vandaag hun nieuwste album voor in Hell. Is het weer te goed om binnen wat live muziek mee te pikken of is iedereen te moe van gisteren? Of moet men energie op sparen voor latere aangelegenheden? Feit is dat we graag wat meer publiek zien die sfeer komt creƫren. Fotograaf Peter Vangelder was er bij en zorgde voor volgende fotoreportage.

*Foto’s: Axident*

Axident is een thrash metal band uit de buurt van Hemiksem / Antwerpen die pas in 2022 van start ging. De heren presenteerden hun eerste full-album: ‘Demo & Live In Hell’ uitgebracht op ‘Sounds Of Hell, het label van rock & metal cafĆ© Hell in Diest.

*Foto’s: Hunter*

Hunter zorgt dan weer traditional heavy metal kwam het nieuwe album ‘Rebel Angels Rise’ voorstellen en dat deden ze met verve. Voor onze fotograaf was dit een eerste kennismaking met de band en hij liet ons weten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

*Foto’s: Catalyst*

Het Oost-Vlaamse Catalyst staat voor melodic death metal. De band zorgde onlangs voor een eerste full-album, ‘The Age Of Rocketeers’, en stelden dat hier dan ook met enige trots voor.

Foto’s: Peter Vangelder.