Infected Rain op 23 augustus in Kortrijkse DVG Club.

Het Moldavische Infected Rain is op woensdag 23 augustus te gast in de Kortrijkse DVG Club in het kader van hun “Heyday 2023” tour.

Infected Rain werd in 2008 opgestart en staat voor een heel zinderende mix van o.a. nu metal en metalcore. De band zorgde reeds voor vijf full-albums waarvan ‘Ecdysis’, dat vorig jaar op de markt kwam, het meest recente werkstuk is. Maar hoe knap we elk album van deze band ook vinden, het is tijdens live concerten dat Infected Rain volledig loos gaat. Vooral vocaliste Lena Scissorhands is een ware lust voor het oor en het oog, maar ook de overige bandleden doen daar zo goed als niets voor onder.

Maar voor het zover is, mag het Amerikaanse All Hail The Yeti ons “opwarmen”. Deze band is er sinds 2010, al kent men ook een voorgeschiedenis als Yeti die terug gaat tot 2006. Dit Southern metal / metalcore gezelschap zorgde voor een ep en vier full-albums en daarvan is ‘Within The Hollow Earth’ (2021) het meest recente werkstuk van.

Meer info omtrent dit concert in de Kortrijkse DVG Club vind je via facebook: https://www.facebook.com/events/696067878959089/