Ghost Of Atlantis naar Hell te Diest.

Op zaterdag 7 januari wordt het Britse Ghost Of Atlantis aangekondigd in rock en metal café Hell in de Nijverheidslaan te Diest.

Deze Britse band werd pas in 2019 opgestart en zorgt voor een mix van symphonic death metal en melodic death metal. Het vijftal – Al Todd (bass), Rob Garner (drums), Dex Jezierski (gitaar), Colin Parks (gitaar, vocals) en Phil Primmer (vocals) – deed eerder al ervaring op bij verschillende andere bands, maar vind elkaar dus nu in Ghost Of Atlantis. De heren zorgden ondertussen reeds voor een aantal singels en hebben met ‘3/6/2/4’ vorig jaar een eerste acht tracks tellend full-album op de markt gebracht dankzij Black Lion Records. Wij, van MUSIKA, zijn alvast benieuwd hoe dit kwintet het er van af brengt tijdens een live concert.

De deuren openen er omstreeks 19u00 en na eerst nog een support band zou Ghost Of Atlantis omstreeks 22u15 het podium betreden. Bemerk ook dat op de ons toegestuurde affiche de datum verkeerd vermeld staat! Meer info vind je alvast op www.helldiest.com