Cernunnos Pagan Fest: aankondiging van tweede groep bands.

We weten het: het is nog veraf, want de eerst volgende editie van het heel sympathieke en mooi georganiseerde Cernunnos Pagan Fest is er pas in februari van volgend jaar. Noteer toch alvast volgende data in je agenda: 18 en 19 februari 2023. Zeker en vast indien je fan bent van pagan en / of folk (metal) of neo folk of Viking Metal. In tal van vormen en (sub)genres zijn dat de ingrediënten die immers het vaakst aan bod komen bij de bands die uitgenodigd worden op Cernunnos Pagan Fest dat zoals reeds een aantal jaar door gaat in de schitterende La Ferme Du Buisson in het Franse Noisiel.

Een eerste reeks bands werd reeds eerder aangekondigd en sinds kort zijn daar een aantal bands bijgekomen zodat nu reeds vijftien van de twintig plaatsjes op de affiche ingevuld zijn. Wij, van MUSIKA, zien al voldoende redenen om onze tickets aan te kopen, want met Cruachan, Skálmöld, Fejd, Sowulo, Hrafngrímr, Cân Bardd, Nemuer, Havamal, Cuélebre, Vosegus, Wergeld, Les Harpies ou Chiennes de Zeus, Sorcières, Orghan en Trollheart zijn wij al enorm tevreden.

Meer info vind je reeds op de facebookpagina van Cernunnos Pagan Fest: https://nl-nl.facebook.com/cernunnos.festival/