Kiss naar Sportpaleis te Antwerpen.

In het kader van de “End Of The Road World Tour” doet het Amerikaanse gezelschap Kiss op maandag 6 juni ook het Sportpaleis te Antwerpen aan. Voor de Belgische fans van de band, en dat zijn er nogal een pak, de gedroomde afsluiter van vele jaren Kiss.

Kiss werd immers in 1973 opgestart in New York City, USA. De heren achter de band verborgen zich achter een dikke laag schmink, iets wat hun handelsmerk werd. Gaandeweg groeide de band uit tot een heel populair gezelschap in het thuisland. En daar waren hun schitterende shows met een pak pyro’s, een schitterende belichting, en tal van gimmicks mede verantwoordelijk voor. Na een tijdje viel ook Europa voor de band en hun shows. De heren zorgden ook keer op keer voor albums die het uitstekend deden en schuwden zelfs een uitstapje richting disco niet. ‘I Was Made For Loving You’ (1979) groeide uiteindelijk uit tot hun grootste succesnummer die zowel liefhebbers van het eerste uur als de modale pop / rock liefhebber wist te overtuigen. Het laatste studio-album van de band, ‘Monster’, dateert ondertussen van 2012, maar hun adembenemende shows blijven nog steeds intact en zorgen er nog steeds voor dat pakken fans vol liefde terug keren om een show van de band mee te pikken.

Op 6 juni presenteren de heren van Kiss in het Sportpaleis te Antwerpen hun afscheidsshow aan België. Meer info vind je op www.sportpaleis.be