Dino Jelusick naar De Verlichte Geest.

Op vrijdag 15 oktober zakt Dino Jelusik af naar De Verlichte Geest te Roeselare als onderdeel van zijn “Healer Tour”.

Dino Jelusick is een Kroatische rockzanger en componist die aan de basis stond van progressive rock band Animal Drive. Daarnaast werkt hij mee aan tal van projecten (o.a. Trans-Siberian Orchestra) en werkte hij samen met artiesten als Gus G., Jeff Scott Soto, Jon Oliva, Kip Winger en Deen Castronovo. Kortom een muzikant die van vele markten thuis is.

Dat Dino Jelusick zowat als natuurtalent mag beschouwd worden, kan je afleiden uit het feit dat hij zijn eerste Engelstalig nummer schreef toen hij pas zeven jaar oud was. Nog een mooi feit uit zijn reeds rijk gevulde muzikale carrière is het feit dat hij in 2003 deelnam aan het allereerste “Junior Eurosong Contest” in Denemarken én dat ook nog won met 134 punten. Het nummer dat hij toen bracht, ‘Ti si moja prva ljubav’, schreef hij zelf toen hij tien jaar was.

Meer info omtrent dit concert vind je alvast op https://ik-us.facebook.com/events/de-verlichte-geest/jelusick-dvg-roeselare/1260293204471577/