Terror: Sink To The Hell (ep)

De Amerikaanse hardcore band Terror uit Los Angeles heeft in zijn inmiddels achttien jarige bestaan al zeven full-albums en een resem aan ep’s en singles uitgebracht. Met ‘Sink To The Hell’ kan er alweer een ep aan de collectie worden toegevoegd. Let wel, geen enkel van de vier aanwezige nummers is écht nieuw te noemen want het gaat om nummers die eerdere albums niet gehaald hebben maar voordien wel al – zij het in beperkte oplage – als single zijn uitgebracht. Dit alles betekent geenszins dat het om minderwaardige nummers zou gaan want Terror staat wat ons betreft altijd garant voor oerdegelijke oldschool hardcore met het hun gekende handelsmerk “puur en fun”. Scott Vogel en de zijnen slagen weer grandioos in dat opzet. De riffs zijn even krachtig en aanstekelijk als altijd, het drumwerk beukt als vanouds en de zang van Vogel boet ondanks zijn leeftijd niet in aan agressie en brutaliteit. Kortom, eens temeer een schijfje van Terror waaraan elke hardcorefan zijn hart kan ophalen. Vernieuwend? Nope, maar wat ons betreft, is dat ook niet altijd een voorwaarde om een goede plaat af te leveren. Met ‘Sink To The Hell’ bezorgt Terror een goeie negen minuten aan onversneden hardcore-fun.

K..H. (85)

WAR Records

Tracklist: 1. Sink To The Hell 2. Don’t Need Your Time 3. A New Beginning 4. You Lost All Respect