Dyscordia, 23 februari 2023.

Dyscordia, Aeveris, Patroness @ Hell, Diest.

Dag twee van de vierdaags trip doorheen Vlaanderen, ter voorstelling van de nieuwe drummer, bracht Dyscordia naar Hell te Diest. Fotograaf Peter Vangelder was erbij voor MUSIKA en zorgde voor volgende fotoverslag.

Patroness werd in de buurt van Antwerpen in 2019 opgestart en zorgt voor een donker gekleurde mix van doom, sludge en black metal. Het vijftal zorgde ondertussen voor een demo, een ep en een full-album.

*Foto’s: Patroness*

Aeveris werd pas in 2021 opgestart en zorgt voor ene mix van o.a. metalcore, alternative metal en thrash metal die wij het best omschrijven als modern metal. Na drie singles zorgde dit gezelschap met ‘White Elephant’ ook voor een eerste full-album.

*Foto’s: Aeveris*

Dysordia werd in 2010 opgestart en neemt na dertien jaar afscheid van drummer Wouter Debonnet. Hij wordt vervangen door Chevy Mahieu. Dyscordia staat voor een mix van melodic metal, melodic death metal en progressive metal en zorgde reeds voor drie full-albums.

*Foto’s: Dyscordia*

Met dank aan Mike de Coene.

Foto’s: Peter Vangelder.