High Octane Fest, 29 januari 2023.

High Octane Fest @ Hell, Diest.

Op zondag 29 januari zorgen vier bands voor een gesmaakte muzikale namiddag / avond in Hell te Diest. Fotograaf Peter Vangelder was er ook bij en zorgde voor volgende sfeervolle foto’s.

Er werd geopend door SilverWolfs Ben van Scherpenheuvel die voor een set akoestische grunge en rock zorgde.

*Foto’s: SilverWolfs*

“Wij zijn een band uit Aarschot. De band bestaat al sinds 2014, maar heeft een tijd stil gelegen en is sinds 2021 terug actief met de huidige bezetting. De band haalt zijn naam uit de tv serie ‘Allo Allo’. We hebben recent een ep uitgebracht met de naam ‘La Résistance’ die te beluisteren is op spotify

https://vi.be/platform/mimilebonq.” Zo kondigde Mimi LeBonq, een gezelschap dat voor een mix van stoner en garage rock kiest, zich vol trots aan.

*Foto’s: Mimi LeBonq*

Voor The Bullet Dodgers was dit het eerste concert met nieuwe zanger Ward Janssens (ook zanger bij AC/DC tribute band Powerage). The Bullet Dodgers uit Diest en omstreken, brengen snedige rock ‘n roll, hard rock en heavy metal. Niet zozeer vernieuwend maar des te meer eigenzinnig en men zet een eigen sound neer. The Bullet Dodgers hebben met ‘Bullets For Breakfast’ een debuut plaat uit. Een nieuwe langspeler wordt nog dit voorjaar opgenomen.

*Foto’s: The Bullet Dodgers*

Riffles is afkomstig uit de buurt van Luik waar de band in 2022 werd opgestart door JP Devox en Benoît Patigny. De heren schreven een tiental nummers en samen met drie vrienden werd een eerste album ingeblikt: ‘We Sold Our Soul For Rock’n Roll!’ Intussen is Riffles een live band geworden die voor een mix van hard rock en heavy metal staat.

*Foto’s: Riffles*

Foto’s: Peter Vangelder