Unholy Congregation: een rechtzetting.

Niet zeven bands, zoals een paar dagen eerder gemeld in onze aankondiging voor de vierde editie van Unholy Congregation, maar acht bands mogen er aantreden. We hadden het al over Dudsekop, Rituals Of The Dead Hand, Imha Tarikat, Alkerdeel, Afsky, Aeternus en Cult Of Fire, maar vergaten Silver Knife te vermelden. – Onze excuses aan de organisatie en aan Silver Knife! –

Silver Knife is een internationaal post black metal gezelschap dat in 2019 werd opgestart. Het gezelschap zorgde in 2020 voor een debuutalbum met ‘Unyielding / Unseeing’. – Voor bespreking, zie onze rubriek “CD review”. – Een twee tracks tellende ep, ‘Ring’, werd eerder dit jaar op de wereld los gelaten. Wij, van MUSIKA, zijn alvast benieuwd hoe Silver Knife het er van af brengt tijdens live concerten.

Meteen nog een extra reden dus om je ticket te gaan bestellen voor deze editie van Unholy Congregation dat dit jaar op 12 november plaats vind in de Qubus te Oudenaarde. Meer info vind je alvast op de facebookpagina: https://www.facebook.com/unholycongregation/.