Cernunnos Pagan Fest op 19 en 20 februari 2022.

Een uiterst gezellig festival waar wij steeds naar uitkijken is het Cernunnos Pagan Fest in het Franse Noisiel. Steeds opnieuw worden we getroffen door de prachtige accommodatie en de mooie aankleding ervan. Je kan er immers genieten van tal van standjes die je voedsel aanbieden gemaakt op middeleeuwse wijze. Verder zijn er steeds standjes te vinden waar kledij en pakken van accessoires worden aangeboden en kan je mee spelen in middeleeuwse taferelen. Ridders, schildknapen, jonkvrouwen, feeën, Vikings, … ze zijn allemaal op de afspraak. En dan natuurlijk is er nog de muziek. En vooral daarvoor zakt MUSIKA gewoontegetrouw af naar La Ferme Du Buisson in Noissiel.

De organisatoren zorgen ieder jaar opnieuw voor een mooie affiche – en dat is ook voor de volgende editie het geval –. Twee podia zorgen ervoor dat men kan afwisselen en telkens opnieuw is het drummen geblazen om een plaatsje vooraan te kunnen bemachtigen. Nu de affiche compleet is voor de eerstvolgende editie van Cernunnos Pagan Fest, kunnen we je alle namen van de bands gaan meegeven. Hier komen ze: Cruachan (Celtic folk, black metal), Skálmöld (folk metal, Viking metal), Fejd (folk metal), Sowulo (pagan folk, dark Nordic folk), Havamal (melodic death metal, Viking metal), Verikalpa (folk metal), Hamradun (folk rock), Hrafngrímr (neo Nordic music), Cân Bardd (epic black metal, atmospheric black metal), PerKelt (pagan folk rock), Nemuer (shamanic, dark pagan folk), Cuélebre (pagan folk), Griffon (black metal), Vosgus, Sorcières (black metal, folk metal), Orghan (neo folk, rock), Wergeld (pagan, Viking metal), Les Harpies ou Chiennes de Zeus (pagan, folk) en TrollHeart (folk, black metal). Later komen we hier zeker op terug en zoals het MUSIKA past krijg je dan wat extra duiding over elke band.

Meer info vind je alvast via de facebookpagina van het festival (https://www.facebook.com/events/219840106735853/) of via de website (https://www.cernunnospaganfest.fr/). Tickets kan je alvast bestellen op https://billetterie.wilout.com/40576dfa3368e5305421b457287281fa/s?utm_source=Billetterie&utm_medium=Lien&utm_campaign=Cernunnos+2022 (zorg ervoor dat je er vlug bij bent, want het bordje “uitverkocht” loert telkens om de hoek!