Dismembered Flesh Mutilation: Necrophiliac Decomposition

Uit Polen is er al menig obscuur metalgeweld ontsnapt maar wat ze met Dismembered Flesh Mutilation op de mensheid hebben losgelaten behoort tot het meest brutale, gortige death metal / goregrind geweld dat we al hebben mogen aanhoren. Twaalf nummers (eigenlijk elf echte want ‘Death Injection’ duurt amper vijftien seconden) en amper meer dan een half uur lang neemt de band je mee op een nietsontziende tocht van openscheurende lichamen, splijtende schedels, gutsende ingewanden en alle andere bloederige taferelen die je maar kunt voorstellen. Vanaf de eerste noot gaat de band aan een razend tempo tekeer waarbij alles en iedereen zonder pardon gefileerd wordt. Dismembered Flesh Mutilation braakt met ‘Necrophiliac Decomposition’ een debuut uit om ā€œuā€ tegen te zeggen. De eerlijkheid gebiedt te vermelden dat o.a. zanger Lord Kaos al zijn strepen heeft verdiend bij bijvoorbeeld Nekkrofukk en Feto In Fetus maar niettemin, zelden een debuut gehoord dat zo sterk voor de dag komt. Het spreekt voor zich dat Dismembered Flesh Mutilation niet rekent op fans die komen uit scharen plechtige communiezieltjes of kwezels. We kunnen evenmin aanbevelen dat u deze plaat ā€™s ochtends vroeg aan de ontbijttafel serveert tenzij u werkelijk wil dat de tafelgenoten geen hap door de keel krijgen of minstens spontaan braakneigingen vertonen. Kortom, dit is een plaat voor wie zijn lichamen graag rauw verorbert vergezeld van een glaasje lauw bloed. Anders gesteld, de bas is loodzwaar, de drums moordend beukend, de gitaren vingervlug en retestrak en de zang diep, rauw en brullend. Fans van Cannibal Corpse, Aborted en aanverwanten, u heeft er een nieuwe te volgen band bij.

K.H. (82)

Putrid Cult

Tracklist: 1. Ulcerated Vagina Filled with Maggots 2. Shredded Mature In A Stone Grinder 3. Raped By The Hatchet 4. Orgy In The Morgue Full Of Decomposing Secretion 5. Arnold God Of Whores And Flies 6. Sadomasochistic Trepanation Of Skull Of A Musty Dwarf 7. Cooking Children’s Entrails From The Rosary Ring 8. The Guartered Torso Of The Pregnant Bride 9. Zombie Apocalypse 10. Anorectic Breast Barbecue 11. Death Injection 12. The End Of Suffering