Thundermother in Zappa te Antwerpen (coronaproof event).

Op zondag 15 november maakt het Zweedse Thundermother een stop in Antwerpen, meer bepaald in Zappa, tijdens hun “Heat Wave Tour”.

Thundermother werd in 2009 opgestart door gitariste Filippa Nässil en is tegenwoordig nog de enige van de originele line-up die er al die tijd bij is. De overige dames in deze all-female band zijn tegenwoordig Sara Pettersson (bass), Guernica Mancini (vocals) en Emlee (Emelie Johansson) op drums. Thundermother zorgde reeds voor vier knappe full-albums waarvan de laatste ‘Heat Wave’ is dat eerder dit jaar in de winkelrekken kwam. Thundermother staat voor een knappe mix van hard rock en traditional heavy metal die van elk album een onderhoudend en stevig geheel maakt. Maar het is tijdens live concerten dat men net nog iets krachtiger en energieker over komt. Wij, van MUSIKA, waren daar al een aantal keer getuige van en we zijn er dan ook van overtuigd dat de dames ook op zondag 15 november een streling voor het oog en het oor zullen zijn. Verwacht je aan een heel energieke en gedreven set hard rock / heavy metal waarin vooral gitariste Filippa Nässil schittert zonder dat we de inbreng van de overige dames willen minimaliseren.

Dit is een coronaproof event zodat er maar een bepaald tickets beschikbaar zullen zijn: zorg dus dat je er op tijd bij bent. Voor meer info omtrent dit evenement check je best eens de facebookpagina: https://www.facebook.com/events/2758525831136755/?notif_t=event_calendar_create&notif_id=1600770409480830