Wijziging line-up Metalworks Fest.

Enige tijd terug deelden we u de complete affiche voor Metalworks Fest XL (zaterdag 13 maart 2021 – Kubox, Kuurne) mee. In de tussentijd is er echter sprake van een wijziging in de line-up.

Als gevolg van een verandering in het tourschema, ziet Pestilence zich genoodzaakt om de komst naar het indoorfestival te annuleren. Op een toekomstige editie hopen we de groep alsnog naar Kuurne te halen.

Na het vernemen van het onfortuinlijke nieuws vanwege Pestilence, bleven we niet bij de pakken zitten. Om de groep uit Enschede te vervangen, kwamen we uit bij niet één maar twee bands. Zowel het Oostenrijkse crossovergezelschap Insanity Alert als het Duitse thrashinstituut Tankard, vervoegen onze affiche. Voor de laatstgenoemde groep betreft het een langverwachte terugkeer naar ons land.

De bijgewerkte line-up voor Metalworks Fest XL laat zich nu als volgt samenvatten: Vader (PL, death metal), Tankard (DE, thrash metal), Crisix (ES, thrash metal), Altar (NL, death metal) – Exclusieve set “Youth Against Christ”, Insanity Alert (AT, crossover – thrash metal), Oceans (DE/AT, post-metal – metalcore), Schizophrenia (BE, thrash – death metal) en de winnaar van Metalworks Battle die mag openen.

Kaarten in voorverkoop kunnen via https://www.wicket.be/the-evilcat/metalworksfest-xl-13032021 worden aangeschaft. Momenteel betaalt u amper 30,00 EUR voor een toegangsbewijs.

Voor meer informatie omtrent Metalworksfest, kan u onderstaande links raadplegen:

Website: http://metalworksfest.be/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/metalworksfest/

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/1340687159652448/