Eindhoven Metal Meeting: affiche compleet.

De organisatoren van Eindhoven Metal Meeting, dat dit jaar ingepland staat op 11 en 12 december, hebben er alvast goed hoop op dat ook hun evenement zal plaats vinden. Eindhoven Metal Meeting, een van de meest tot de verbeelding sprekende indoor festivals in de lage landen, heeft daarom de volledige affiche vrij. Plaats van afspraak is zoals steeds De Effenaar en maar liefst tweeëndertig bands mogen er hun opwachting maken.

Naast een aantal bands uit Nederland zelf – Legion Of The Damned (death metal / thrash metal), God Dethroned (blackened death metal), Thanatos (death metal / thrash metal), Antropomorphia (death metal), The Monolith Deathcult (death metal / atmospheric death metal), Bloodphemy (death metal) – is er met Wolvennest (atmospheric / sludge / black metal) ook een Belgische band van de partij.

Verder van de partij: My Dying Bride (UK – doom / death metal / gothic), Rotting Christ (GR – melodic black metal), Unleashed (SE – death metal), Mgla (PL – black metal), Borknagar (NO – progressive folk metal / Viking metal / black metal), Benediction (UK – death metal), Vltimas (INT – blackened death metal), Chapel Of Disease (DE – death metal), Misþyrming (IS – black metal), Gutalax (CZ – Goregrind), Suicidal Angels (GR – thrash metal), Djerv (NO – hard rock / heavy metal / black metal), The Great Old Ones (FR – post black metal), Ultha (DE – black metal), Saor (UK – atmospheric black metal / folk), Valborg (DE – progressive doom / death metal), Alfahanne (SE – heavy metal / black metal), Burning Witches (DE – heavy metal / power metal), Beaten To Death (NO – progressive / avant garde / grindcore), Gutslit (IN – death metal), Cân Bardd (CH – atmospheric folk metal / black metal), Final Breath (DE – death metal / thrash metal) en Klaw (CH – thrash metal).

Een tweetal bands zorgen voor iets extras waar vele fans kunnen naar uitkijken. Zo zorgt Schirenc Plays Pungent Stench (AT – death metal / grindcore) voor een exclusieve ‘Been Caught Buttering’ set en is het concert van het Amerikaanse Suffocation (technical death metal) de laatste Europese show met Frank Mullen!

Voldoende redenen dus om als de gesmeerde bliksem je kaarten te gaan bestellen voor deze editie van Eindhoven Metal Meeting. Dan kan alvast op de site van het evenement waar je ook meer info kan gaan vinden: www.eindhovenmetalmeeting.com