Steel Panther op 4 februari te Antwerpen.

Op dinsdag 4 februari komt het Amerikaanse Steel Panther naar Trix te Antwerpen. Vele fans zullen evenwel in kou blijven staan want dit concert is reeds een tijdlang volledig uitverkocht.

Steel Panther werd in 2000 opgestart en zorgt reeds ettelijke jaren voor controversiële concerten waar ze hun naam en faam aan te danken hebben. Het viertal – Michael Starr (lead vocals), Satchel (gitaar, backing vocals), Lexxi Foxxx (bass, backing vocals) en Stix Zadinia (drums, keyboards, piano, backing vocals) – is zowat de reïncarnatie van hoe “echte rock ‘n’ roll heroes” leven. Hun nummers hebben het steevast over party’s, drugs, drank en vrouwen. Live zorgt dit voor hilarische momenten vol aanstekelijkheid. Dat er ook telkens een pak vrouwen / meisjes op het podium worden uitgenodigd is zowat een deel van de act van Steel Panther. Dat diezelfde dames dan ook hun borsten ontbloten is ook al een deeltje van de show geworden. Steel Panther zorgde reeds voor vijf full-albums waar hard rock, heavy metal en glam metal worden samen gebracht tot een geheel. Maar het is dus vooral tijdens live concerten dat Steel Panther daar nog een stevige dosis visueel spektakel bij levert die hen een hele schare extra fans oplevert.

Als support act mag het Canadese Kobra And The Lotus mee op tournee. Hopelijk is dit een springplank voor deze band naar een groter publiek en meer bekendheid. Kobra And The Lotus werd in 2008 opgestart en de discografie van deze band telt momenteel zes full-albums waarvan ‘Evolution’ het meest recente is. Dit gezelschap brengt een mix van hard rock en heavy metal. Drijvende kracht achter de band is vocaliste Kobra Paige, een frontdame met “ballen” aan haar lijf.

Meer info over andere concerten in Trix kan je vinden op www.trixonline.be. Vergeet ook niet om www.biebob.be te checken want daar kan je nog meer interessante concerten vinden.