H.E.A.T. op 30 november in Biebob, Vosselaar.

Voor de “Into The Great Unknown”-tour van H.E.A.T. werden twee acts uitgenodigd om als support te fungeren. Op 30 november worden deze bands ook verwacht bij Biebob te Vosselaar. Vandaar dat we, bij MUSIKA, ook dit concert hebben aangekruist in onze agenda.

Vooraleer H.E.A.T. aan bod komt worden we immers eerst opgewarmd door het Finse viertal van One Desire, een hard rock / melodic rock band die in 2012 werd opgestart en voorlopig slechts een full-album in zijn discografie heeft staan.

Ook het Finse Shiraz Lane is op deze tour van de partij. Dit vijftal werkt sinds 2011 aan een muzikale loopbaan en dit resulteerde reeds in twee full-albums. Net als H.E.A.T. drukt ook dit gezelschap zich muzikaal uit aan de hand van een mix van melodic rock, hard rock en sleaze. Hun energieke concerten zorgen steeds voor een meerwaarde.

En dan is het natuurlijk de beurt aan H.E.A.T. hoeven we dit gezelschap eigenlijk nog voor te stellen? Deze Zweedse band is immers reeds sinds 2007 actief en is toch steeds een toonaangevend band in het genre hard rock, heavy metal, arena rock of hoe je het ook wil noemen. Toch heeft de band slechts vijf full-albums op zijn actief, maar die zijn dan ook telkens “top” in zijn (sub)genre. En ook tijdens live concerten weet het gezelschap telkens te overtuigen. Dat zijn dus meteen voldoende redens om deze dag met rode inkt aan te stippen in je agenda.

Meer info vind je alvast op www.biebob.be