Extra namen voor de elfde editie van Cernunnos Pagan Fest.

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari 2019 is er de elfde editie van het Cernunnos Pagan Fest in het Franse Noisiel. Zoals steeds fungeert een uiterst knappe locatie – de oude hoeve “la Ferme Du Buisson” – als schitterend decor voor dit uiterst sympathieke festival.

Vier extra namen werden nu aan de affiche toegevoegd. Het Zweedse Månegarm – dat sedert hun opstart in 1995 een mix brengt van folk metal, viking metal en black metal –, het Franse Les Compagnons des Gras Jambon – voor de rest onbekend bij MUSIKA –, het Duitse Obscurity – een vijftal dat een mix brengt van pagan metal en Viking metal –, en het Amerikaanse viertal van Helsótt dat zich muzikaal uitdrukt aan de hand van een mix van death metal en folk metal.

Eerder waren ook al de namen van Bucovina, Horn, Baldrs Draumar, Zywiolak, Aorlhac en Vanaheim wereldkundig gemaakt.

Als je dan ook nog weet dat de organisatoren echt wel het onderste uit de kan halen op gebied van “randanimatie” om er een echt middeleeuws feest van te maken, dan weet je dat je deze twee dagen met rood mag inkleuren in je agenda.

Kaarten voor dit uiterst knap georganiseerde festival zijn reeds verkrijgbaar. Check voor meer info in ieder geval: https://www.cernunnos-festival.fr/

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *