Antwerp Metal Festival op 30 juni en 1 juli.

De eerste namen voor Antwerp Metal Fest 2018

Met als eerste headliner: Testament. Na Exodus in 2014 haalt AMF opnieuw een legendarische thrashband uit de Bay Area naar het Bouckenborgh Park.

Verder van de partij: de Vlaamse metalcoresensatie Fleddy Melculy, de Duitse band Dust Bolt, de Nederlandse deathlegende Pestilence, de Britse hardcoreband Malevolence, en de Nederlandse thrashers van Distillator.

Ook op de affiche: Leng Tch’e, Off The Cross, Fireforce, Bathsheba, de AMF All Star Band, Hard Resistance, Serial Butcher, Carrion, Cyclus, Here Stands A Hero, Objector, en de AMF Contest-winnaars Lost Baron en Schizophrenia.

–> AMF vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli, in het Bouckenborgh Park te Merksem, Antwerpen.

–> Voor de trouwe AMF-gangers en de vroege beslissers zijn er VANAF NU een beperkt aantal early eagle-tickets te koop, aan de soldenprijs van 30 euro voor de twee festivaldagen. Te koop via www.antwerpmetalfest.be

–> Deze actie loopt enkele weken en stopt wanneer de volledige affiche, met een tweede headliner en twee subheadliners, bekendgemaakt wordt.

Meer info vind je alvast op www.antwerpmetalfest.be

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *